Vochtwering showroom Tilburg 

Vochtproblemen kunnen een fikse weerslag hebben op de kwaliteit van wonen, en ook op de kwaliteit van uw woning of bedrijf. Vocht in huis kan echter in veel gevallen worden voorkomen of opgelost door te kiezen voor de juiste wijze van vochtwering. Enssieg Bouwchemie beschikt over de kennis en techniek om vochtproblemen in huis op te lossen. Heeft u interesse in onze diensten en wilt u graag met eigen ogen zien wat we voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze gemoderniseerde vochtwering showroom. Hier kunnen we u voorzien van de nodige informatie en advies, zodat u vocht in huis kunt bestrijden.

Optrekkend vocht oplossen

Veel woningen met kelders kampen met optrekkend vocht, en ook bedrijfspanden en openbare plekken zoals tunnels kunnen met dit probleem te maken krijgen. Dit is echter op te lossen door te kiezen voor vochtwering van Enssieg Bouwchemie. Wij bekijken welke vorm van vochtwering voor uw situatie het beste kan worden ingezet, zodat we een zo optimaal mogelijk resultaat bereiken. We zijn reeds vele jaren actief in de vochtwering en vochtproblemen oplossen behoort dan ook tot onze specialiteiten. Zodoende kunt u erop vertrouwen dat we u optimaal van dienst zijn voor een zo scherp mogelijke prijs. Optrekkend vocht en andere vochtproblemen kunnen wij dus zeker voor u oplossen.

Komt u langs?

Wilt u een kijkje nemen in onze vochtwering showroom in Tilburg om te kijken wat voor mogelijkheden er zijn als oplossing tegen vocht in huis? Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van vochtproblemen? We helpen u graag. Vul het onderstaande contactformulier in en plan een afspraak. Onze adviseurs staan voor u klaar met raad en daad.

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag  8:30 - 17:00 uur

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2022 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap