Flakestrap 

Flakestrap de duurzame trapbekleding van dit moment. Dit product is geheel naadloos,antislip,onderhoudsvriendelijk en stofarm. Flakestrap is een een ideaal product voor zowel particulieren als bedrijven.
Het product kan worden opgeleverd in één dag tijd en is droog na 2 uur. Flakestrap hanteerd een vast assortiment met diverse series en kleuren. Bent u opzoek naar een Flakstrap bekijk dan onze website of maak een afspraak voor een showroom bezoek.
Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag verder met uw keuze voor een Flakestrap trapafwerking. Klik hier om de website van Flakestrap te bezoeken.

      

Karpetten 

Enssieg Groep heeft sinds kort ook een karpettenlijn voor zowel particulieren als bedrijven in het assortiment opgenomen. Dit is toch de kers op de taart als het gaat om het interieur. Naast de vloerafwerkingen waar Enssieg Groep zich in specialiseert bieden we daarin ook nog een extra touch voor je interieur.  Voor meer informatie over de karpetten en het assortiment klik hier.

     


Gietvloeren 

Naast Flakestrap biedt Enssieg ook gietvloeren. Enssieg Groep is specialist op het gebied van gietvloeren en andere vloeistofdichte vloerafwerkingen. Coatingvloeren, cementgebonden Betonlookvloeren en troffelvloeren zijn onder anderen ook opgenomen in het uitgebreide assortiment van Enssieg Groep. Doordat Enssieg Groep zijn eigen specialisten heeft voor ieder afzonderlijk vloertype kan Enssieg kwaliteit afleveren bij de klant en een stukje extra service geven. Voor hulp bij het kiezen van een geschikte vloer, kunt je terecht bij onze adviseurs die je graag ontvangen in de showroom in Tilburg. U kunt ons assortiment bekijken waarbij ondersteunt wordt door één van onze collega’s.  Voor meer informatie klik hier dan wordt u doorverwezen naar de pagina van Enssieg Vloeren.

    

 

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap