Scheur injectie is de oplossing!

Scheuren worden vaak veroorzaakt door spanningen in het gehele constructie, denk bijvoorbeeld aan de koude winterdagen en de warme zomerdagen, hierbij zetten materialen uit en krimpen ze ook weer, oftewel thermische belasting vanwege sommige constructies die foutief zijn gebouwd of te veel worden belast met zware gewichten. De scheuren ontstaan vaak bij constructies van beton, druklagen of metselwerk.

De mogelijkheden bij scheuren injecteren

Een goede manier om deze scheuren te repareren zodat de constructie weer de stevigheid en veiligheid heeft zoals hij bedoeld was, is om de scheuren te injecteren. Een scheur injectie kan ook bij verandering, vloerverzakkingen, damwanden en kimnaden. Ennsieg Bouwchemie heeft al jarenlang ervaring en overlegd daarom altijd bij constructieve injecties de beste oplossingen met de constructeur van de constructie. Wij werken met de nieuwste technieken die allemaal ook bewezen zijn efficiënt te zijn, waardoor de oplossing altijd efficiënt, constructief en structureel is.  

Een vakkundige scheurinjectie op maat

Wanneer u last heeft van een scheur in uw vloeren, wanden of muren is het dus mogelijk om deze scheuren te injecteren. Ennsieg Bouwchemie werkt altijd volgens de eisen die aan de injectie zijn gesteld, zo wordt het constructief of beschermend geïnjecteerd. We maken gebruik van de injectie materialen PU en epoxy omdat deze geïnjecteerd kunnen worden zonder dat er boorgaten gemaakt worden.

Damwanden en kimnaden

Een damwand scheur injectie wordt toegepast om een specifieke plek of op een gehele oppervlakte, het ligt eraan waar waterschade heeft plaatsgevonden. Wanneer in een wand precies gezien kan worden waar het vocht vandaan komt wordt op deze plek een injectie geplaatst van PU materiaal. Wanneer een hele wand vochtdoorlatend is zal er een patroon van scheurinjecties toegepast worden waardoor er weer stevigheid ontstaat voor de wand, deze methode wordt vaak gebruikt tunnels, bruggen, parkeergarages en nog veel meer. De kimnaden zijn het gedeelte waar de wand met de vloer aansluit, wanneer hier sprake is van vocht of waterschade wordt er ook een injectie toegepast van PU materiaal. Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot scheurinjectie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op van Enssieg Bouwchemie.

 

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag  8:30 - 17:00 uur en zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap