Een volkomen vlakke vloer: niet alleen mooi maar ook kostenbesparend...

Op de bedrijfsvloer is een vlakke vloer een harde eis. Rollend materieel slijt beduidend minder in het dagelijks gebruik. En wat te denken van ziekteverzuim ten gevolge van struikelpartijen en blessures tijdens het besturen/ berijden van transportmiddelen? Dat treffen we echter in de thuissituatie ook aan.
 

Enssieg Groep egaliseert ook bij u thuis

Waar de meeste particulieren hun keuze voor een gietvloer voornamelijk bepalen uit esthetisch oogpunt, gaan zij er natuurlijk ook vanuit dat deze goed vlak ligt. Dat is echter niet op elke ondergrond vanzelfsprekend. Voorafgaand aan verdere behandeling of stoffering egaliseren wij de vloer dan met specifiek materiaal om niveauverschillen te voorkomen. Vrijwel elke vloer is te egaliseren mits deze vormvast, stof- en vetvrij is. Onze specialiteit ligt daarbij in de korte tijdsduur die voor deze behandeling nodig is en het gebruik van materialen die, naast het bezit van hoge kwaliteit, bewezen duurzaam zijn en onze omgeving zo min mogelijk belasten.


Effectief en snel aangebracht voor weinig overlast

Om die korte tijd van aanbrengen te garanderen maakt de Enssieg groep bij grote oppervlakten gebruik van een egaline of mortelpompen. Voor veeleisende egalisaties gebruiken we zeer snel drogende emulsies. Voor gebruik bij extreem hoge belastingen wordt een laag aangebracht met een zeer hoge sterkte. Er zijn egalisaties die direct als afwerkvloer kunnen fungeren.


Enssieg groep levert u een totaalconcept

De Enssieg Groep biedt ook deze vorm van vloerbehandeling integraal aan. Wij schuren, stralen of frezen de vloer voorafgaand aan de werkzaamheden en zorgen dat u géén extra voorzieningen hoeft te treffen vóór aanvang van de egalisatie.

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap