De Enssieg Groep: creatief en smaakvol

Naast de bediening van bedrijven, van productieruimtes tot kantoor, levert Enssieg ook prachtige producten voor bij u thuis. Waar Ucrete- vloeren en Flakestrap al redelijk ingeburgerd zijn bij de Verenigingen Van Eigenaren zien we duidelijk meer vraag bij de particuliere consument. En waarom ook niet? Duurzaamheid, veiligheid en hygiëne hoeft niet per sé hand in hand te gaan met kille zakelijkheid. Sterker nog: door te spelen met uivoering en kleur is het mogelijk om de leef-/ woonomgeving smaakvol, warm en toch practisch aan te kleden.

Onze Cementgebonden Betonlookvloeren worden steeds meer toegepast in zowel nieuwbouw als gerenoveerde woningen. De PU gietvloer met zijn unieke eigenschappen en zijn warme uitstraling heeft zelfs zijn toegang tot menig slaapkamer gevonden. Door onze speciale materialen die aan de strengste milieueisen voldoen en de snelle applicatie is het een ideale vloer.

Achter steeds meer voordeuren van woonhuizen tref je de Enssieg Groep Flakestrap aan. Flakestrap is een verantwoorde vorm van trapbekleding waarmee je eindeloos kan combineren. Flakestrap is door zijn speciale samenstelling de ideale afwerking voor gezinnen met kinderen waarbij de trap intensief gebruikt wordt. Flakestrap is aan te brengen op elke soort ondergrond en is een duurzame oplossing voor decennia gebruiksplezier.

Antislip, vuilwerend en anti-allergeen zijn dé factoren bij woonhuisproducten die een waarborg leveren voor een ideale en risicoloze leefomgeving. Het dagelijks onderhoud is minimaal en reiniging gebeurt voornamelijk met koud kraanwater. Voor intensieve reiniging van sterke vervuilingen leveren wij "groene" producten.

Kijk gerust eens rond op de site en doe inspiratie op voor uw persoonlijke leefomgeving. Heeft u vragen omtrent toepassing of speciale wensen? Aarzel dan niet en neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap