De Enssieg Groep: creatief en oplossingsgericht

Van kantoor tot productievloer, er wordt voornamelijk gewerkt met steenachtige constructies. Met name beton is een veel toegepast materiaal in de "snelle bouw". Niet verwonderlijk natuurlijk: beton verwerkt snel, je kan het in elke vorm gebruiken, het is vormvast en je kan het met simpele middelen aankleden. Toch hebben betonconstructies ook hun nadelen. Dat begint al direct na de constructie. Beton kent krimp en scheuring. Beton kan niet tegen rek. Beton houdt niet van buiging. Beton kent erosie. Beton is niet bestand tegen agressieve chemie. Roestvorming in de wapening zorgt voor de zogenaamde "betonrot".

De Enssieg Groep is gespecialiseerd in onderhoud en herstel van betonnen constructies. Door onze rendabele aanpak is er weinig overlast tijdens de bedrijvigheid. Met speciaal voor elk mankement ontwikkelde methoden van aanpak en de optimaal samengestelde producten gaat ons bedrijf elk probleem te lijf.

Het paradepaardje is de door ons ontwikkelde en geoptimaliseerde behandeling van de onvermijdelijke dilatatievoeg. Het resultaat is een flexibele naadloze betonplaat-overgang die niet alleen uw rollend materieel beschermt, maar ok uw personeel tegen lichamelijk ongemak en blessures. Zo herstelt De Enssieg Groep lekkages in constructies doormiddeel van injectie, legt zij afschot aan en roestvrijstalen afvoergoten. Een andere discipline is de aanleg van slijtlagen op hellingen en aan- en afvoerroutes waar stroefheid een absolute vereiste is.

Door gebruik van sneldrogende chemie die ook snel bij extreme koude uithardt is het mogelijk om het beton in koel- en vrieshuizen doelmatig te herstellen. In combinatie met de toepassing van onze vrijwel onverwoestbare Ucrete bedrijfsvloeren verzorgen we ook de routing of aanduidingen op de oppervlakte. Daarnaast legt De Enssieg Groep prachtige coating- en cement gebonden betonlook gietvloeren aan. Naast varia in de oppervlakte uitvoering doen we dat in een uitgebreid kleurengamma.

De Enssieg Groep verliest daarbij onze leef- en werkomgeving niet uit het oog. Met bewezen duurzame materialen die een minimum aan belasting opleveren voor ons milieu en gekwalificeerd personeel staat de Enssieg Groep zijn mannetje bij elke betonkwestie.

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap