Hydrofoberen en impregneren van gevels en wanden

Vocht is een probleem dat een grote invloed kan hebben op bouwconstructies en bouwwerken. Daarom is het van belang om deze constructies te impregneren met een vochtwerend middel. Dit noemen we hydrofoberen. Op deze manier voorzien wij een vast materiaal van waterafstotende kwaliteiten. Wij gaan stapsgewijs te werk om een optimaal resultaat te bereiken in een zo klein mogelijk timeframe.

Hydrofoberen van een gevel

Gevels worden vaak voorzien van vochtwering. Wanneer het een nieuwbouw huis betreft, dan is intensieve reiniging vooraf niet noodzakelijk, maar in alle andere gevallen is het van belang dat de gevel eerst volledig wordt schoongemaakt. Daarna zorgen wij ervoor dat uw gevel vakkundig wordt geïmpregneerd met een hydrofoob middel. Door onze vakkundige werkwijze kunnen wij een langdurig resultaat garanderen. Hydrofoberen dient op de juist manier te gebeuren, dus het is van groot belang dat u daar een deskundig bedrijf voor inhuurt. Enssieg Bouwchemie is de onderneming die u zoek, want onze vakbekwame medewerkers voorzien u van kwalitatieve vochtwering, afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Vochtwering in andere betonconstructies zoals (parkeer)garages

In veel constructies en gebouwen worden vochtwerende eigenschappen toegevoegd. Behalve gevels wordt het ook toegepast in bijvoorbeeld parkeergarages, garages, bruggen, infrastructuur, tunnels en andere betonconstructies. Er zijn, behalve hydrofoberen, nog andere manieren om vochtoverlast te minimaliseren of te laten verdwijnen. Zo kan er gebruik worden gemaakt van (lage druk) injectie. Op deze manier trachten wij optrekkend vocht tegen te gaan. Afhankelijk van uw situatie en de reden van het vochtprobleem, kunnen wij een passende oplossing voor u bedenken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Enssieg Bouwchemie.

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag  8:30 - 17:00 uur en zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

Heeft u een vraag over hydrofoberen of impregneren?

Neem gerust contact met ons op, ook wanneer u een afspraak wenst met onze specialisten.

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap