Download brochure

Betonherstel, het injecteren van scheuren of het aanbrengen van een antisliplaag op een hellingbaan. Enssieg biedt diverse oplossingen voor bouwchemische problemen. Wij zijn breed inzetbaar; van de offshore tot de particuliere markt pakt Enssieg herstelwerkzaamheden op. Met name aan intensief gebruikte openbare omgevingen worden de hoogste veiligheidseisen gesteld. Hier biedt de expertise van Enssieg uitkomst. Trappen van diverse grote projecten, zoals de nieuwe stadsbrug van Nijmegen, zijn voorzien van een sterke slijtlaag van bauxiet.

Dit is een slijtvaste oplossing, waardoor de trap jarenlang veiligheid waarborgt.

Een veel voorkomend bouwchemisch probleem is het onderhoud van dilatatievoegen. Door technische eigenschappen van beton, met name bij nieuwbouw, is naadloze constructie niet mogelijk. De onvermijdelijke traditionele dilatatievoegen vragen achteraf doorgaans om periodiek intensief onderhoud.

De door Enssieg toegepaste bouwchemische oplossing voor dit probleem is de flexibele voegovergang voor industrievloeren.

Met de combinatie van verschillende materialen op basis van een speciale kunsthars ontstaat een ‘naadloze voeg’. Deze constructie wordt zonder niveauverschil ingebouwd en is langdurig bestand tegen een intensieve dynamische belasting.

Download hier onze brochure

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap