Contact

Wilt u contact met ons opnemen naar aanleiding van informatie op deze website of over de inhoud van de website, dan kunt u dat doen via een bericht op de contactpagina
Reclame, spam, dreigementen etc. worden daarbij niet op prijs gesteld.
Alleen mail voorzien van een volledige naam en een geldig retour e-mail adres wordt serieus gelezen.

Website bezoek

Als u deze website bezoekt gaat u ermee akkoord dat er informatie over uw bezoek wordt vastgelegd. Deze informatie wordt slechts gebruikt voor statistische en administratieve doeleinden.
Nooit zullen e-mail adressen of andere ontvangen informatie van u gebruikt worden voor spam of marketing doeleinden zonder voorafgaande toestemming.

Auteursrechten

De inhoud van deze website, de daarin opgenomen gegeven, afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Deze rechten berusten bij Enssieg vloeren en concepten. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Enssieg vloeren en concepten is het niet toegestaan deze site of enige onderdeel daarvan te kopieren.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op de site zijn eigendom van Enssieg vloeren en concepten, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Enssieg vloeren en concepten is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Aansprakelijkheid

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze site en de daarin opgenomen gegevens, kan Enssieg vloeren en concepten niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Enssieg vloeren en concepten aanvaard geen aansprakelijkheid voor enige direct of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website, ter beschikking gestelde software of (on)bereikbaarheid van de website.

Frames

Het is niet toegestaan deze website te framen.

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag  8:30 - 17:00 uur en zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap