Coatingen voor diverse toepassingen

Enssieg Bouwchemie levert verschillende coating systemen die voor een veelvoud aan toepassingsgebieden de oplossing kan bieden. Vloer coating systemen met specifieke eisen als; slijtvast, antislip, antistatisch, flexibel en vloeistofdicht.

Antigraffiti coating

Een permanente en semi-permanente oplossing voor het eenvoudig reinigen zonder kleurverschillen te maken op de bekladde of verontreinigde muur. Door te kiezen voor een van onze onderhoudscontracten bent u gegarandeerd van een correcte verwijdering of reiniging van de muur. Dit kan op afroep en/of periodiek worden uitgevoerd. De frequentie van periodiek onderhoud worden naar behoeven vastgesteld alsmede de priotering bij afroep verwijdering.

Parkeergarages totaal aanpak

In parkeergarage kan voor de bescherming van de betonvloer een coating worden aangebracht. Om de veiligheid van de gebruikers te vergroten kan gekozen worden een antislip laag aan te brengen, die in verschillende kleuren kan worden aangebracht. Tevens kunnen in binnen- en buitensituaties belijning en parkeervakken worden aangebracht. Uiteraard mogelijk bij zowel renovatie en nieuwbouw. Enssieg pakt ook totaal renovaties aan waarbij ze alle facetten in huis heeft om de opdrachtgever te ontzorgen. Het renovatie traject kan omvatten; scheurinjectie, vochtwering, betonreparatie, wand coating, slijtlagen voor de hellingbanen, vloercoating, Flakestrap trapbekleding, voegherstel en aanbrengen belijningplan. Voor een langdurige zekerheid van kwaliteit en levensduur kan ten einde een onderhoudscontract aangeboden worden over alle uitgevoerde werkzaamheden.

Vragen?

Bent u benieuwd of wij voor uw 'probleem' een coating toepassing kunnen aanbieden? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze specialisten.

 

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap