Betonreparatie Tilburg, door Enssieg Bouwchemie

Corrosie, fouten in de constructie of langdurige belasting kunnen betonschade veroorzaken. Om deze problemen (duurzaam) op te lossen is een betonreparatie nodig, waarbij alle beschadigingen worden hersteld.
Er zijn verschillende soorten reparaties mogelijk:
- handmatige reparaties;
- injecties.

Betonreparaties is echt werk voor specialisten; probeer dit niet zelf. Enssieg Bouwchemie heeft zich gespecialiseerd in het repareren van beton en staat voor u klaar in (de omgeving van) Tilburg.

Werkwijze Enssieg betonreparatie Tilburg

Door onze ervaring in de praktijk hebben wij een stappenplan ontwikkeld dat ervoor zorgt dat beton op een juiste en efficiënte manier gerepareerd wordt. Dit stappenplan begint met de inventarisatie van de schade, vervolgens analyseren we waardoor deze schade is ontstaan en daarna bepalen we het gewenste resultaat. Als dit is vastgesteld kiezen we de geschikte reparatiemethoden en stellen we vast welk onderhoud er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via 013 46 00 450 of stuur een e-mail naar info@enssieg.nl.

Betonreparaties voor bedrijven en particulieren in Tilburg

Heeft u een betonreparatie of -renovatie nodig in Tilburg? Enssieg Bouwchemie helpt zowel bedrijven als particulieren, hoe oud of nieuw het beton ook is. Beschadigingen aan beton kunnen namelijk altijd ontstaan, ondanks de hardheid van het beton. Om de schade zo correct mogelijk te herstellen werken wij vooral met de hand. Alleen bij reparaties van grote omvang maken wij gebruik van technische apparatuur.

Afspraak, vraag of vrijblijvende offerte?

Heeft u naast een betonreparatie ook nog een andere renovatie of reparatie nodig? In veel gevallen kunt u dan ook bij Enssieg Bouwchemie terecht. Bekijk ook onze andere diensten en oplossingen voor zowel bedrijven als particulieren.

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag  8:30 - 17:00 uur en zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap