Betonrenovatie en herstel door Enssieg Bouwchemie

Beton renoveren is één van de vele specialiteiten van Enssieg Bouwchemie. Door de vele ervaring en de ruime aanwezigheid van kennis kunnen wij vrijwel alle betonrenovatie werkzaamheden aannemen en uitvoeren.

Betonschade ontstaat bijvoorbeeld door constructiefouten, langdurige belasting, brand en betonrot wat veelal ontstaat door oxidatie van het betonijzer in het beton. Mocht u een schade hebben, neem dan meteen contact met ons op zodat we spoedig een afspraak inplannen voor betonrenovatie werkzaamheden.

Renoveren en herstellen

Beton is hard maar dat wil niet zeggen dat er geen beschadigingen aan kunnen ontstaan. Indien er een beschadiging is, zullen wij deze met de juiste zorgvuldigheid herstellen en repareren. Denk bijvoorbeeld aan scheuren door trillingen van buitenaf, afgesprongen stukken beton, grindnesten en alle andere denkbare betonschade. Op locatie zullen wij de schade vaststellen. Vervolgens zullen wij het beton renoveren zodat het zijn oorspronkelijke sterkte en uiterlijk terugkrijgt.

Betonrenovatie wordt in de meeste gevallen uitgevoerd met de hand. Indien de omvang het toelaat zullen wij gebruik maken van technische apparatuur.

Renovatie voor iedereen

Enssieg Bouwchemie staat klaar voor iedereen met betonschade. Denk hierbij aan nieuwbouw, bestaande bouw, utiliteitenbouw, bedrijfspanden, maar ook particulieren met schade in kelders of aan zwembaden.

Vragen?

Heeft u een vraag of wenst u gebruik te maken van onze expertise? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor effectieve betonrenovatie en herstelwerkzaamheden.

 

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2022 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap