Beton scheuren

Beton scheuren kunnen vaak voorkomen doordat er een constructieve fout gemaakt is, het gewicht veel te belastend is of door slechte weersomstandigheden. Deze oorzaken zijn het meest voorkomend maar kunnen ook eenvoudig verholpen worden, wij van Ennsieg Bouwchemie helpen u graag als particulier of als bedrijf af van deze beton scheuren.

Beton scheuren renoveren en herstellen

Ennsieg Bouwchemie heeft zich in zijn bestaande jaren gespecialiseerd in het renoveren van beton, daarom zullen ze de beton scheuren bijna gegarandeerd voor u herstellen, geen uitdaging is te groot. Veel mensen denken dat beton onverwoestbaar is vanwege zijn harde structuur, maar dit is fabeltje, het is daadwerkelijk een kwetsbaar materiaal dat goed onderhouden en gecontroleerd moet worden om zo gevaarlijke situaties uit de weg te gaan. Wanneer u beton scheuren of andere beton schade vast stelt raden wij direct aan om contact met ons op te nemen zodat wij met de beste oplossing kunnen komen om uw constructies van beton weer te renoveren of te herstellen tot zijn oorspronkelijke goede staat.

Ontdek de expertise van Enssieg Bouwchemie
Het vakmanschap dat wij uitvoeren bij beton scheuren of andere beton schade is te zien in onze vaak handmatige oplossingen. Het herstellen wordt vaak met de hand gedaan maar wanneer de constructie of de schade ontzettend groot is zullen wij gebruik maken van technische apparaten die allemaal van hoogstaande kwaliteit zijn en waar wij alle kennis over hebben om het goed te gebruiken. Ennsieg Bouwchemie is van alle markten thuis en deinst niet terug voor een uitdaging. Wij pakken alles met twee handen aan of u nu in een nieuwbouw huis woont, schade heeft aan een zwembad, alles kan herstelt worden!

 

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag  8:30 - 17:00 uur en zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap