Beton herstellen door Enssieg Bouwchemie

Betonvloeren in vriescellen worden blootgesteld aan lage temperaturen, vocht en vuil. Deze combinatie zorgt ervoor dat de betonvloer op een gegeven moment aftakelt en beschadigd raakt tot het punt waarop schoonhouden bijna onmogelijk is. Enssieg bouwchemie zorgt ervoor dat de betonvloer in uw vriescel wordt gerepareerd en weer in een puike staat wordt gebracht zodat u op een verantwoorde manier kunt doorgaan met uw werkzaamheden.

Een effectief en praktisch stappenplan

Door jarenlange ervaring in constructieve betonreparaties kunnen we u voorzien van de juist oplossing op het gebied van betonreparatie in vriescellen. Wij hanteren een effectief stappenplan dat er voor zorgt dat er in het kortst mogelijke tijdsbestek een zo optimaal mogelijk resultaat wordt bereikt. Allereerst komen we u bezoeken op locatie zodat we ter plekke de situatie kunnen beoordelen. Vervolgens constateren we de oorzaken en op basis daarvan bepalen we de geschikte reparatiemethode en de bijbehorende kosten. Zodoende heeft u een duidelijk idee van het plan en het kostenplaatje. Tenslotte zullen we de betonreparatie in uw vriescel(len) uitvoeren. Eventueel kunnen we periodieke inspecties en onderhoudswerkzaamheden inplannen zodat de gewenste duurzaamheid kan worden bereikt. DE VRIESCEL HOEFT NIET UIT ER KAN ONDERLAGE TEMPERATUREN GEWERKT WORDEN.

 

De juiste coating op uw betonvloer

Doordat Enssieg Bouwchemie een groot aantal verschillende vloercoatings levert, kunnen we uw betonvloer voorzien van een geschikte bovenlaag die de duurzaamheid van uw pas gerepareerde vloer zal verlengen. Een dergelijke waterdichte coating zal er voor zorgen dat u minder snel een nieuwe betonreparatie in uw vriescellen hoeft te laten uitvoeren. Enssieg levert dus complete oplossingen op het gebied van betonvloeren in vriescellen.

 

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag  8:30 - 17:00 uur en zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2022 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap