Balkon reparatie door Enssieg

Een balkon is kwetsbaar voor veroudering en verouderd vaak ook sneller als de rest van het huis doordat deze vaak uitsteekt en dus alle weersomstandigheden moet doorstaan. Het materiaal dat bijna altijd gebruikt wordt om een balkon te maken is beton, dit materiaal is ontzettend sterk maar heeft ook een aantal zwakheden, zo zijn fouten in de constructie erg gevaarlijk, het is kwetsbaar bij langdurige belasting en het is kwetsbaar voor corrosie aan het wapeningsijzer. Dient u balkon een renovatie te ondergaan? Kies dan voor Enssieg Bouwchemie wij zijn professionals op het gebied van balkon reparatie.
Het beton van het balkon handmatig repareren, maar ook het balkon aan de bovenkant voorzien van een vloeistofdichte afwerklaag, zodat het bestand is tegen regenwater.

Kies voor vakmannen bij een balkon reparatie

Balkon renovaties worden vaak handmatig gedaan waarbij de schade soms gesloopt moet worden of misschien gereinigd. Afhankelijk van het materiaal dat gebruikt wordt zal er een herstel komen van het cement, epoxy of PU. Niet alleen in het herstellen en repareren van oudere constructies heeft Enssieg Bouwchemie haar expertise, we kunnen ook ontzettend goed overweg met nieuwbouw, hierbij wordt vaak betonreiniging, dilataties, versteviging van de structurele betonconstructies en het dichtzetten van hijsgaten toegepast. Hierbij geldt ook  dat de materialen cement, epoxy of PU gebonden moeten zijn. Het herstel of reparatie van constructieve projecten zal er altijd door Enssieg Bouwchemie een oplossing gevonden worden in samenwerking met de constructeur.  Hierbij wordt altijd een handig stappenplan gehanteerd die hieronder voor u opgesomd is.

Het stappenplan

  • Inventarisatie, de zichtbare en zelfs onzichtbare gebreken worden aan het licht gehaald.
  • Oorzakenanalyse, hierbij wordt gekeken waar de oorzaken liggen van de schade
  • Gewenste resultaat bepalen, het eindresultaat moet hier duidelijk worden, waarmee ook direct het kostenoverzichtplaatje in kaart wordt gebracht, zodat er nooit onverwachtse kosten zullen voorkomen tijdens een balkon renovatie.  
  • Reparatie methoden vaststellen, hierbij wordt het materiaal vastgesteld dat gebruikt gaat worden en met welke techniek de schade verholpen gaat worden.
  • Onderhoud vaststellen, om duurzaamheid te realiseren zal er ook de nodige inspecties volgen na het herstel ze kan een onnodige grote balkon reparatie voorkomen worden.

    

 

Vragen of een afspraak?

Maak meteen een afspraak met onze specialisten.

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag  8:30 - 17:00 uur en zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

Balkon renvatie

Vaak is een balkon gemaakt van beton dit kan natuurlijk slijten. Nu kunt u het balkon in zijn geheel vervangen. Maar u kunt ook uw balkon laten renoveren door Enssieg Bouwchemie. Vaak is het zo dat het beton gaat scheuren of gaat afbrokkelen dit kan makkelijk hersteld worden. Doordat wij al jaren lang gespecialieerd zijn in beton reparatie en renovatie zorgen wij er voor dat uw beton weer als nieuw is. 

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap