Een slippartij loert altijd om de hoek...

Hellingbanen, metalen bruggen, bedrijfsingangen en vloerdelen die in aanraking komen met vocht: het risico op gladheid is alom aanwezig in ieder bedrijf. Daar waar regelmatig gewisseld wordt van binnen naar buiten is in ons Nederlandse klimaat altijd wel sprake van afzetting door aanhangend vocht. Samen met zelfs de geringste vorm van vervuiling levert dat gevaarlijke situaties op met vele onvoorziene ongevallen als gevolg. Naast fysiek leed is ook onnodig ziekteverzuim hiervan een resultaat en daar zit toch niemand op te wachten. Alleen al in huishoudelijke situaties vallen per jaar al tegen de 23.000 slachtoffers. Tel er voor de bedrijfssituaties maar eens hetzelfde aantal bij. Tijd voor actie dus.


De oplossing ligt voor de hand:

Het aanbrengen van een coating op de te betreden of berijden delen die ervoor zorgt dat een verantwoorde stroefheid wordt gerealiseerd. Uitschuiven of glijden behoort tot het verleden. Voor elke situatie en elke ondergrond is een coating leverbaar. Onze coatings bevatten werkzame korrels van uiteenlopend materiaal in grootte variërend van 0,8 mm tot wel 12mm toe.
 

Tijd is geld, dat weten wij als de beste...

De Enssieg Groep heeft een ruime sortering in producten. Elke situatie, zowel binnen als uitpandig, gaat zij te lijf met een product op maat. Dankzij erg geavanceerde en duurzame emulsies gecombineerd met de geringe tijd van aanbrengen is er nagenoeg geen productief verlies. De overlast is zo tot en minimum beperkt.
 

De Enssieg Groep biedt u een totaalpakket.

In combinatie met onze andere disciplines zorgen wij dat het werk optimaal verricht wordt. Voorbehandeling in de vorm van egalisatie en betonherstel waarborgt een lange levensduur van de slijtlaag. Informeer naar de mogelijkheden bij onze adviseurs.

 

 

 

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2022 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap