Antislip coating op de werkvloer

Een werkvloer met antislip coating is een duurzame en veilige oplossing voor bedrijfspanden. Een te gladde vloer kan namelijk ongelukken veroorzaken, zowel met voertuigen als personeel. Een antislip coating is dus een prima oplossing om de werkvloer goed beloopbaar en berijdbaar te maken. Niet alleen werkvloeren zijn gebaat bij een dergelijke oplossing. Een deze anti slip functie is namelijk ook prima toe te passen op trappen, in productiehallen, kleedlokalen, zwembaden en in andere natte en droge ruimtes. Creëer dus een veilige omgeving voor uw personeel, bezoekers en klanten en kies voor een antislip vloer van Enssieg Bouwchemie.

De antislip vloer: mooi en praktisch

Een anti slip coating is verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor een ziekenhuisvloer zal bijvoorbeeld eerder gekozen worden voor een lichte kleur, terwijl een parkeergarage of fabriekshal gebaat is bij een donkerdere grijze kleur. De toplaag is naadloos en is zeer geschikt voor vloeren die zwaar belast worden. Doordat er een hoogglans resultaat ontstaat met een zeer stroeve structuur, is de vloer niet alleen zeer praktisch maar ook mooi. Enssieg Bouwchemie voegt deze twee aspecten dus samen in één antislip vloer. Verder heeft de laag met een antislip het voordeel dat de vloer waterafstond en vuilafstotend wordt. Schoonmaken is dus een eenvoudig klusje.

 

De voordelen van een antislip coating op een rij:

- De vloer is stroef en daardoor veiliger dan een reguliere vloer.
- De anti slip laag is naadloos. Dit maakt de vloer erg hygiënisch aangezien er nergens ongemerkt vuil in naden kan gaan zitten.
- De vloer is slijtvast en stootvast.
- Doordat het eindresultaat egaal is, is schoonmaken zeer eenvoudig.
- Er is een ruim assortiment aan kleuren verkrijgbaar, dus er is ongetwijfeld een kleur die aansluit bij uw wensen.
* EN EVENTUEEL NA 1,5UUR WEER BELOOPBAAR IS

 

Onze showroom is geopend van maandag t/m vrijdag  8:30 - 17:00 uur en zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

Service

Deskundig advies
Efficiënte werkwijze
Totaal projecten

Over ons

De Enssieg groep is actief in industriële en design gietvloeren, bouwchemie, DHZ-producten en trapbekleding.

Informatie

Voor consumenten, aannemers, bedrijven, overheidsinstellingen en VVE's

© Copyright 2021 Enssieg Groep - Enssieg Vloeren en Concepten B.V | Disclaimer | Sitemap